utorak, 19. srpnja 2011.

KATARINA I ZRINJSKI U DRUGOM A ILIDŽA U TREĆEM KOLU EUROPSKOG NATJECANJA

Naredne sezone će u Kupu EHF, Kupu pobjednika kupova i Challenge Cupu učestvovati 92 ženska rukometna kluba iz 35 zemalja. Europska rukometna federacija je objavila ko će u kojoj fazi natjecanja započeti takmičenje. Bosnu i Hercegovinu će predstavljati tri kluba u Europi. HRK"KATARINA" igraće u Kupu Kupova, HŽRK"ZRINJSKI" i ŽRK"ILIDŽA" u Kupu pobjednika kupova.
HRK"KATARINA" će natjecanje početi od 2. kola Kupa kupova i ime protivnika saznaće u žrijebu 27. srpnja u Beču. Utakmice drugog kola igraju se 2. i 9. listopada. Katarina u žrijebu neće biti među nosiocima a svaki protivnik kojeg dobije biće iznimno težak. 
HŽRK"ZRINJSKI" i ŽRK"ILIDŽA" će također saznati ime protivnika 27. srpnja. HŽRK"ZRINJSKI" natjecanje u Challenge Cupu počinje od 2. kola (biće formirane dvije grupe sa po četiri kluba) i prvoplasirani iz grupa ide u treće kolo. Turniri će se igrati od 30.9. do 1/2. 10. 
ŽRK"ILIDŽA" je automatski u trećem kolu i smještena je među nosioce u žrijebu zajedno sa zagrebačkom Lokomotivom, PAOK-om...  Treće kolo igraće se u studenom.

Nema komentara:

Objavi komentar