nedjelja, 17. srpnja 2011.

HRK"KATARINA" KOMPLETIRALA IGRAČKI KADAR

Pred početak priprema za sezonu u kojoj će se nastupati u Kupu pobjednika kupova, a u domaćem natjecanjima imati najviše ciljeve, u Katarini su kompletirali igrački kadar s kojim će klub raspolagati u idućih godinu dana. Tako su iz prošlosezonskog sastava u timu zasad ostale sve rukometašice, a Katarina je dovela i nekoliko pojačanja. Iz Ljubuškog su pristigle DORA VRDOLJAK i MARIJA BORAS, a iz tuzlanskog Jedinstva ALMA TURUDIĆ radu tima se nakon stanke u igranju vratila i NATAŠA BILETIĆ.
Pripreme ekipe pred novo prvenstvo započinje 1.kolovoza.U početnoj fazi će se raditi u Mostaru, zatim će jedan dio priprema po starom običaju biti obavljen na Kupresu.Na sedmodevni boravak ekipa će vjerovatno oko 10. kolovoza kaže glavni tajnik i koordinator struke gosp. Joško Stanić.

od 26. kolovoza Katarina će sudjelovati na prestižnom turniru u Metkoviću, koji će okupiti izuzetne ekipe, iz samog europskog vrha.
Kao pobjednici Kupa Bosne i Hercegovine dobili smo poziv na turnir gdje će nastupiti
Podravka(Koprivnica), Krim Mercator (Ljubljana), Budućnost (Podgorica), Debrecen (Mađarska), Zaječar(Srbija), Metalurg (Skopje) i Dalmatinka (Ploče).
Radi se o najkvaletetnijem europskom klupskom turniru u ženskoj konkurenciji. Prije toga Katarinu čeka niz prijateljski utakmica protiv Dalmatinke, Zrinjskog i Lokomotive. Katarinu uskoro očekuje i ždrijeb Kupa pobjednika kupova koje su djevojke zaslužile naslovom pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine. Klub je prijavio sudjelovanje u ovom europskom Kupu, a termin za odigravanje prvog susreta je 4/5. rujna.2011.

Dosadašnj trener Milenko Avdalović će ostati na mjestu šefa stručnog stožera, međutim zbog zdravstvenih problema i mogućih izostanaka će dobiti pojačanje na klupi.


KADAR ZA IDUĆU SEZONU
vratari: Ana Pažin, kristina Čarapina, Nataša Biletić, Alisa Sojka
lijeva krila: Danijela Milišić, Alma Turudić, Marija Vrančić, Katarina Knezović
desna krila: Ana Vrančić,Ana Zovko, Marijana Arapović, Božena Lovrić
lijevi vanjski: Katarina Mikulić,Ćamila Mičijević, Marija Boras, Katarina Jovanović,
desni vanjski: Jelena Kekić, Nikolina Jarak, Marija Prskalo,
srednji vanjski: Klaudija Knezović, Dora Vrdoljak, Iva Andačić,Ivana Marić
kruzni napadači: Nela Ljolje - Mitrović, Nina Bilič, Daria Čobanović

1 komentar: