ponedjeljak, 17. listopada 2011.

KOSAČA S LJUBAVLJU

U galeriji Kraljice Katarine Kosača večeras je održana priredba pod nazivom „Kosače s ljubavlju“. Zanimljiv sadržaj ispunjen različitim izvedbama pripadnica Hrvatskog rukometnog kluba Kosača, organizirali su članovi i vodstvo kluba, a bio je namijenjen svim ljubiteljima rukometa, a posebno onima koji žele čuti nešto više o samom HRK Kosača.
Lucija Tikvić, uputila je srdačan pozdrav svim nazočnima uz zvuke skladbe odsvirane na klaviru. Pozdravni govor održao je i predsjednik kluba, Zdravko Vučić, istaknuvši kako je ovaj klub jedna velika obitelj, na čijem zajedništvu će raditi i u budućnosti.
U programu se izneseni i svi značajni uspjesi HRK Kosača, koji postoji od 2008. godine, a posebna pozornost je posvećena mladima koji bilježe značajne rezultate. Osim stručnih osoba koje vode klub, govor su održale i neke od igračica, te istaknule koliku ljubav gaje prema ovom klubu i ovakvom načinu života.
Tokom priredbe, predstavljene su mlade školovane trenerice HRK Kosača te su istaknuti najvažniji uspjesi ovoga mladog kluba. Izdvajamo vam nastup u Premijer ligi BiH u sezoni 2008/2009, osvajanje turnira po Hrvatskog, BiH, Crnoj Gori, Italiji od kojih vrijedi istaknuti i osvojen 39. Interamni World Cup u gradu Teramo u Italiji. Također, mlađe dobne skupine su u samome vrhu ženskog rukometa u BiH.
Nakon predstavljanja kluba, riječ je, kao i na početku, dobio predsjednik kluba Zdravko Vučić koji se prisutnima zahvalio što su uveličali priredbu ‘Kosače s ljubavlju’ te im se zahvalio na nesebičnoj potpori HRK Kosača.

Nema komentara:

Objavi komentar