utorak, 9. kolovoza 2011.

HMRK"ZRINJSKI" VRATI SE SA PRIPREMA IZ KUPRESA

Nakon jutarnjeg treninga u nedjelju ekspedicija s rukometašima Zrinjskog se vratila u Mostar s Kupresa, gdje su radili prethodnih sedam dana na podizanju tjelesne spremnosti.
- Odradili smo dvanaest treninga, vrijeme nas je fenomenalno poslužilo. Svi igrači su trenirali odlično, zdravi su krenuli i zdravi se vratili.
Prezadovoljan sam s tim što smo napravili na Kupresu. Posebne pohvale idu kompletnom osoblju i menadžmentu hotela Adria Ski na Kupresu.
I ovaj put se pokazalo da su vrhunski domaćini za sportske ekipe, izjavio je trener Zrinjskog Zoran Dokić. Vrlo mlad sastav Plemića, prosjeka od 20 godina, u tekućem tjednu ulazi u novu fazu priprema pred novu sezonu.
- Sad nam slijedi drugi, prednatjecateljski dio rada s loptom te onaj teži tehničko-taktički, kaže Dokić.
Momčad će uskoro krenuti i s odigravanjem prijateljskih utakmica.
- Već u subotu idemo u Trebinje, gdje ćemo igrati s Leotarom. Moguće je da dogovorimo jedan meč i ranije, za četvrtak ili petak, kada bismo igrali s Izviđačem. To ovisi o njihovim obvezama, napominje Dokić.
U sezoni promjene sustava natjecanja i proširenja Lige na 14 klubova teško je odrediti domete nove momčadi.
- Rano je govoriti o tome, procjene ćemo donositi pred start prvenstva.

Nezahvalno je priopćavati bilo kakve procjene kako bi onda ti mladi igrači mogli mirno raditi i razvijati se, smatra Dokić.
Jednako tako je u ovom trenutku nejasna i snaga konkurencije. Nisam detaljno upoznat o sastavima ostalih ekipa, međutim, znam da su neki klubovi čak i u većim problemima od Zrinjskog, riječi su Dokića. Po tome ostanak Zrinjskog u Premier ligi ne bi trebao doći u pitanje.
- Ne želim to komentirati. Mene uvijek zanima i cilj mi je vrhunski rezultat, ali budući da se ovdje radi o dosta mladom kadru, normalno je da imam i veliku obvezu stvaranja kvalitetnih lokalnih igrača, kazao je Zoran Dokić.                                                                                                                        
Kadar nije mijenjan u posljednje vrijeme, ekipa je ostala na već spominjanim prinovama: Bernard Mandarić (Sloga), Goran Trkulja (Borac), Dario Zadro (Izviđač), Mirko Herceg (Izviđač) i Marko Ćubela (Čapljina).

- Nije bilo pojačanja u međuvremenu. U četvrtak nam se priključio Ćubela iz Čapljine, radi se o mladom igraču, 1994. godište. Sada je naše brojno stanje osamnaest.
Vjerujem da to nije konačni sastav i da ćemo uspjeti dovesti još jednog igrača na poziciji beka, rekao je Dokić.
 

Nema komentara:

Objavi komentar